Over ons

ZorgplanningNL is de sleutel tot uw gedekte personeelsplanning. Als gespecialiseerde uitzend- en detacheringsorganisatie treden wij op als partner voor ziekenhuizen, privéklinieken en andere medische instellingen. Wij zijn er voor onze klanten bij een acute vraag naar personeel, als gevolg van bijvoorbeeld ziekte van eigen personeel. Maar ook wanneer er sprake is van een structurele onderbezetting.

Werkwijze

Uniek bij ZorgplanningNL is het gebruik van dedicated teams. Bij een terugkerende opdracht benaderen wij namelijk dezelfde medewerkers. Zij zijn dan op de hoogte van uw werkwijze en voelen een binding met de werkomgeving. Dit resulteert in een hogere efficiëntie en productiviteit.

Bij ZorgplanningNL kunt u vertrouwen op een flexibele en persoonlijke aanpak van de zorgplanning. Ons toegewijde team ontzorgt medische instellingen door middel van creatieve oplossingen.

Ontstaan ZorgplanningNL

Mijn naam is Fred Rosbergen, oprichter van ZorgplanningNL. Na ruim tien jaar in de zorgtak van de uitzendbranche gewerkt te hebben, zie ik het nog steeds als een uitdaging om passende oplossingen te vinden voor medische instellingen en gemotiveerde professionals. Ik geloof dat er voor beide partijen veel bereikt kan worden met een flexibele zorgplanning. Met ZorgplanningNL wil ik graag bemiddelen om voor beiden tot een oplossing op maat te komen.

Contact

Wilt u meer informatie over ZorgplanningNL? Neem dan vrijblijvend contact op voor een advies gesprek via info@zorgplanningnederland.nl of bel naar 085 0609014.